Jenny McCarthy: autismus po očkování

jenny-mccarthyVAXXED: Modelka, herečka a televizní moderátorka Jenny McCarthy vypráví příběh o svém synovi s vážnými následky po očkování. Když svého dvouletého syna našla ve svém pokoji v jeho prvním záchvatu, netušila, co ji čeká. Její syn Evan při tomto záchvatu málem zemřel kvůli zástavě srdce, naštěstí byl úspěšně resuscitován. Záchvat byl lékaři vyhodnocen jako febrilní křeče, i když neměl žádnou teplotu, a s tím byla s chlapcem propuštěna z nemocnice. Následně mu byla diagnostikována epilepsie a autismus. Při jednom silném záchvatu asi půl roku po tom prvním musel být na několik dní uveden do umělého spánku. Nejhorší obavy o jeho duševní zdraví se naštěstí nekonaly, jelikož se jeho matce podařilo ho z autismu vyléčit a tuto diagnózu již nemá. Jenny McCarthy je spoluzakladatelkou americké organizace Generation Rescue, která se snaží poskytovat informace o příčinách a účinné léčbě autismu. Napsala knihu Louder Than Words: A Mother’s Journey in Healing Autism (Mocnější než slova: cesta matky k vyléčení autismu).

Videorozhovor s Jenny McCarthy a jejím manželem z dílny VAXXED natočený v září 2017 si poslechněte zde (anglicky):

 

Tým Vaxxed v čele s Polly Tommey, matkou syna s autismem po očkování vakcínou MMR, která se neúnavně snaží upozorňovat na souvislost očkování a autismu a na velmi neutěšený stav péče o děti a dospělé s autismem, natáčí již druhým rokem videorozhovory s příběhy nežádoucích účinků očkování, mnohdy těch nejtragičtějších, i příběhy dětí zcela neočkovaných, které se těší nebývalému zdraví. Tyto příběhy jsou ke shlédnutí na webových stránkách Vaxxed, na YouTube kanále Vaxxed nebo na Facebookové stránce We Are Vaxxed.

VaxxedNa jaře roku 2016 měl premiéru a byla odstartována tour dokumentárního filmu VAXXED: From cover-up to catastrophe (Očkovaní: od zatajování ke katastrofě – upoutávka s českými titulky). Ústředním motivem filmu je odhalení podvodu ve studii provedené americkým státním úřadem CDC (Úřad pro kontrolu a prevenci nemocí), který odhalil tzv. whistleblower Dr. William Thompson, zaměstnanec CDC, když poskytl Dr. Brianu Hookerovi, otci syna s autismem, dokumenty s důkazy o falšování údajů ve studii zkoumající vztah autismu a očkování vakcínou MMR. Údaje byly v této studii zfalšovány tak, aby zastřely jasnou souvislost očkování touto vakcínou a výskytem autismu. O tomto podvodu byla natočena reportáž ČT Utajená data.

vaxxed-busS černým autobusem s nápisem VAXXED objíždí Polly Tommey se svým týmem města Spojených států a natáčí příběhy nežádoucích účinků očkování. Jména dětí s následky po očkování zaznamenávají rodiče na kapotu autobusu a fotky dětí zemřelých po očkování jsou vyvěšeny uvnitř autobusu. Příběh syna Jenny McCarthy je v pořadí již 6 269. zaznamenaným příběhem poškození po očkování. Polly Tommey natáčela příběhy i v Evropě, Austrálii a Novém Zélandu.